Personvernerklæring – Prosjektanskaffelser

Dette personverndokumentet beskriver hvordan Advokatfirmaet Kildebo AS samler inn og bruker personopplysninger ved bruk av prosjektanskaffelser.no.

Advokatfirmaet Kildebo AS leverer et digitalt verktøy for gjennomføring av små og store prosjekter.

Formålet med å samle informasjon er å gi tilgang til nettsidene av/pålogging og sende ut informasjon og kursinnbydelser. Brukeren har til enhver tid rett til innsyn i, og få utlevert, de personopplysninger som Advokatfirmaet Kildebo besitter om vedkommende. Brukeren har rett til å be Advokatfirmaet Kildebo AS om å endre eller slette personopplysninger. I noen tilfeller vil dette kunne begrense bruken av produktet. Vi samler inn Fornavn, etternavn, firmanavn og e-post adresse.

Hvilke opplysninger som behandles, hvordan og hvor lenge i Advokatfirmaet Kildebo AS vil dine personopplysninger bli behandlet i overenstemmelse med vår Personvernserklæring.
For å kunne gi tilgang til prosjektanskaffelser.no må brukeren logge seg inn. Dette kan gjøres via en personlig bruker gjennom brukernavn og passord. For å kunne skape et brukernavn og passord må hver bruker være identifisert med e-postadresse, navn, og eventuell firmatilhørighet.

Bruk av Prosjektanskaffelser.no, via et brukernavn og passord, forutsetter innsamling av personopplysninger. Det som logges av personopplysninger er kun de som er nødvendig for påloggingsløpet. For bestilling og support lagres også navn, firma og telefonnummer.

Brukerinformasjonen vil være lagret så lenge brukeren har en aktiv tilgang til prosjektanskaffeler.no eller har aktive oppdrag hos Advokatfirmaet Kildebo AS. En inaktiv bruker vil bli slettet etter at kundeforholdet er avsluttet og det ikke vært aktivitet i produktene på brukeren.

Det brukes informasjonskapsler på nettstedet for å gi en bedre brukeropplevelse.  For mer informasjon om hvordan vi bruker informasjonskapsler se vedlegget «informasjonskapsler»

Dersom du er registrert med personopplysninger hos oss, for eksempel ved at du er abonnent på Prosjektanskaffelser, har deltatt på et arrangement hos oss vil du kunne motta henvendelser fra oss om faglig relevante nyheter, produkter og tjenester, aktuelle kurs og arrangementer.

Advokatfirmaet Kildebo AS har som mål å kun sende ut nyheter pr e-post til mottakere som ønsker og motta dette, og som har samtykket til det. Dersom du mottar nyheter fra oss og ikke lenger ønsker dette, ta kontakt via telefon eller e-post og vi skal sørge for at du ikke vil motta flere. Så lenge du mottar nyheter registrerer vi din kontaktinformasjon og hvilke områder du er interessert i informasjon om.

Advokatfirmaet Kildebo bruker Microsoft som driftsleverandør. Det vil si at opplysningene behandles på servere driftet av dem. Disse serverne er lokalisert i EU og driftes etter ISO 27001 standarden. Det er Idium som er leverandør av nettløsningen.

Trygg bruk av Prosjektanskaffelser forutsetter at bedriften eller organisasjonen samt enkeltbrukerne har et bevisst forhold til informasjonssikkerhet. Hver bruker som har en personlig innlogging skal ikke dele påloggingsinformasjonen med andre.  Derfor er det viktig at brukerne er påpasselige med egen påloggingsinformasjon og at den enkelte logger seg ut ved endt økt.